×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

پرواز به آینده -علمی- واقیت یا خیال - طنز - روانشناسی - مسافر زمان

حال قبل از هر چیز ابتدا به این سایت خوش آمدید اگر مطالب این سایت را دنبال می کنید و در خاطر شما باقی مانده باشد ما سفری به گذشته داشتیم که ما را چند سالی به گذشته انتقال می داد لازم به ذکر است فقط و فقط نگاه ما به نوع علاقه و تفکر شما می باشد

تئوری سفربه آینده
 سفر در زمان که درحال حاضر تنها در فيلم هاي علمي تخيلي امکان پذير است مي تواند در آينده و با کمک قوانين فيزيک به واقعيت تبديل شود.

 يک فيزيکدان ايتاليايي مدل تئوريکي ساخته است که از طريق يکتايي هاي خام که در کهکشان ها قرار دارند، پرش به گذشته را پيش بيني مي کند.

فرناندود فليشچه، استاد فيزيک دانشگاه پادوا در ايتاليا در زمره دانشمنداني است که تئوري هاي پرش در فضا زمان کهکشان ها را با استفاده از يک ماشين زمان فرضي توسعه داده اند. اين فيزيکدان با بررسي پديده هاي مختلف کيهاني و فرمول هاي رياضي، مدل تئوريکي را ساخته است که پرش به گذشته را از طريق يکتايي هاي عريان که در  کهکشان  ها پيدا  مي شوند ، امکان  پذير  مي کند.

اين فيزيکدان در خصوص يکتايي عريان توضيح داد : وقتي يک سياه چاله براي فروپاشي ستاره اي که در ميدان گرانش آن قرار گرفته شکل مي گيرد، در داخل سياه چاله يک يکتايي به وجود مي آيد. يکتايي درحقيقت منطقه اي از سياه چاله است که موقعيت هاي غيرعادي را ايجاد مي کند. نوري که سياه چاله از يک ستاره بدست مي آورد مانع مشاهده يکتايي مي شود. اما گروهي ديگر از يکتايي ها وجود دارد که به آنها يکتايي عريان گفته مي شود. نور، اين يکتايي ها را نمي پوشاند و بنابراين قابل رويت هستند. از يکتايي هاي عريان مي توان اطلاعاتي درباره ميدان گرانشي سياه چاله به دست آورد. درحقيقت در داخل اين ميدان گرانشي پديده ها به طرز استثنايي تغيير مي کنند که وارونگي زماني يکي از اين تغييرات عجيب است.

          به اعتقاد اين دانشمند در يکتايي، ذرات نسبت به زمان وارونه حرکت مي کنند، همانطور که پيش از اين تئوري، نسبيت انيشتن اين پديده را پيش بيني کرده بود. در واقع اگر در زندگي ما ثانيه ها به صورت ۱،۲،۳ جلو مي روند براي کسي که دريکتايي عريان  زندگي مي کند ، نسبت  به مشاهده گري که از خارج به آن نگاه مي کند، بصورت ۱- ، ۲- ، ۳- پيش مي روند.

          اين دانشمند در اين خصوص اظهار داشت: سفر به آينده مي تواند در لابراتوار بازسازي شود. ذراتي که با سرعت نور سفر مي کنند، در يک هزارم ثانيه مخفي مي شوند و مي ميرند، اما ما وجود اين ذرات را در ۱۰ ثانيه مشاهده مي کنيم. اين مسئله نشان مي دهد که زندگي اين ذرات طولاني شده و اين درست شبيه به پرش به آينده است.

          پرش به آينده با پارادکس هاي دوقلوها بهتر توضيح داده مي شود. درحقيقت اگر دو انسان دوقلو جدا از هم يکي روي زمين و ديگري در يک فضاپيما که با سرعت نور بين ستارگان حرکت مي کند، زندگي کنند، وقتي پس از ۲۰ سال نجومي همديگر را پيدا کنند، اين زمان به سالهاي زميني برابر با ۲۰۰ سال مي شود. يعني اگر اين دوقلوها هنگام جدا شدن يکسال داشته باشند، پس از اين مدت زمان برادر زميني ۲۰۱ ساله و برداري که در فضا با سرعت نور سفر مي کرد، ۲۱ سال خواهد داشت.

          درواقع مي توان گفت که برادري که با سرعت نور سفر کرده است، به آينده برادر ساکن زمين پرش کرده است.

          اين دانشمند در پاسخ به اين سوال که اگر اين يکتايي به جاي اينکه در کهکشان ساخته شود، در لابراتوار بازسازي شود، چه اتفاقي مي افتد، توضيح داد: دراينصورت محاسبه جرم اين يکتايي به سختي امکان پذير خواهد شد. دانشمندان مطمئن نيستند که بتوانند توليد مصنوعي يک سياه چاله کوچک و يکتايي آن را در لابراتوار سازماندهي کنند. درواقع براساس قوانين کلاسيک فيزيک امکان شکل دادن سياه چاله هاي مصنوعي وجود ندارد.

          دراين حال شايد ماهواره گلاست (Glast) ناسا که سال آينده با هدف اندازه گيري لامپ هاي نوري با انرژي بالا در فضا، در مدار قرار مي گيرد، بتواند تئوري فليچه را مورد استفاده قرار دهد.


واقعیت یا خیال

آيا دوست داريد به گذشته برگرديد و كار هاي اشتباهي را كه انجام داديد جبران كنيد يا از اتفاقات بد زمان حال پيشگيري كنيد؟ آيا دوست داريد به گذشته برگرديد و درست يا غلط بودن مطالب كتاب تاريخ خود را بسنجيد؟ آيا دوست داريد به آينده برويد و ببينيد چه اتفاقاتي در شرف وقوع است؟

بر طبق نظرية نسبيت خاص انيشتن، اگر سرعت شيءاي به سرعت نور نزديك شود، گذشت زمان برايش آهسته تر صورت مي گيرد. بنابراين اگر بتوان با سرعتي بيش از سرعت نور حركت كرد، زمان به عقب باز مي گردد. اما مشكل اصلي اين است كه اگر سرعت حركت جسمي به سرعت نور برسد، جرمش به بي نهايت ميل مي كند به همين دليل نمي تواند سرعتي بيش از نور پيدا كند؛ اما شايد راه ديگري براي بازگشت به گذشته باشد!

حفره هاي سياه هر چيزي را كه در اطرافشان باشد، همچون جاروي برقي به درون خود مي مكند. اگر شما وارد افق رويداد يك سياهچاله شويد، ديگر هيچ شانسي براي بيرون آمدن از آنجا نخواهيد داشت و با سرعت باور نكردني به طرف سياهچاله سقوط خواهيد كرد، ولي آيا ممكن است از طرف ديگر اين حفرة لوله اي شكل خارج شويد؟

برخي معتقدند موادي كه وارد حفرة سياهچاله مي شوند، از حفرة ديگري به نام سفيدچاله بيرون مي آيند. طبق اين فرضيه، اين دو حفره احتمالاً بايد از طريق تونلي به نام تونل زمان به هم متصل مي باشند. شايد بتوان با گذر از اين تونل به زمان و جهان ديگري پا گذاشت و حتي به گذشته پا گذاشت. اين گروه، اين سيستم را كرمچاله نام نهادند. از ديد آنان كرمچاله تونلي است كه با عبور از آن مي توان مسير چندين هزار سال نوري را در عرض چند ساعت پيمود.

براي مثال فاصلة نزديك ترين ستاره به منظومة شمسي 4 سال نوري است و با فناوري امروز موشك ها، بشر بايد يك ميليون سال در راه باشد تا به نزديكي آن ستاره برسد اما اگر واقعاً كرمچاله اي وجود داشته باشد، مي توان از يك طرف آن وارد شد و چند ثانيه بعد در نزديكي آن ستاره از كرمچاله خارج شد. با اين حال هيچ كس جرئت نزديك شدن به ستاره ها را ندارد و شايد بشر هيچ گاه نتواند به راز درون سياهچاله ها پي ببرد!


آینده به دید طنز

 



























   
طراحی آینده
طراحی بلژیکی ایده ای جالب را برای سیستم حمل و نقلی متفاوت و دوستدار محیط زیست در نمایشگاه شانگهای 2010 به نمایش گذاشته است.
مهندس معمار بلژیکی به نام "وینسنت کاله بوت" درباره نحوه سفر کردن انسانها در آینده ایده ای کاملا متفاوت دارد، به اعتقاد وی انسانها در آینده می‌توانند در کشتی‌هایی پرنده و دوستدار محیط زیست، از مکانی به مکانی دیگر حرکت کنند.
این پروژه که Hydrogenase نام دارد، ترکیبی از مهندسی و بیولوژی است و به گفته کاله بوت طرحهای بالونهای این پروژه با الهام از سیستمها و مدلهای طبیعی به وجود آمده اند.
 
 
این بالونها دوستدار محیط زیست 400 متر ارتفاع و 180 متر وسعت داشته و انرژی آن از هیدروژن زیستی به دست آمده از جلبکهای دریایی تامین می شود. در این کشتی‌ها هشت اتاقک درون پوسته ای محافظتی که از پرده‌های کتانی براق ساخته شده اند جا داده شده که سوخت هیدروژن زیستی و مسافران با کمک این اتاقکها جا به جا می شوند.
 

اما این تنها یک پارک تفریحی شناور نیست، زیرا کاله بوت قصد دارد از کشتی‌هایش برای کمک به انجام ماموریتهای بشردوستانه و علمی در کنار سرگرمی و سکنی دادن به انسانها استفاده شود. زمانی که این بالونها در ارتفاعی تقریبا دو هزار متر و با سرعتی برابر 175 کیلومتر بر ساعت در حرکت نباشد، می تواند بر روی مزرعه های زیستی با توانایی بازیافت دی اکسید کربن فرود آید. این مزارع مشابه بالونهای پاک، انرژی خود را از انواع انرژی های قابل احیا از قبیل توربینهای آبی یا صفحات خورشیدی تامین می کند.
بر اساس گزارش سی ان ان، طرح های غیر عادی و شگفت انگیز کاله بوت که وی آنها را نمونه های بیوتکنولوژیکی می‌خواند در حال حاضر در غرفه آینده نمایشگاه شانگهای در چین در معرض دید عموم قرار گرفته است. به گفته وی این بالونها یا کشتی های پرنده یکی از تاثیرگذارترین ایده‌های اکولوژیکی برای مصور ساختن چهره آینده جهان است.
 

روان شناسی آینده
افق های اینده را دست کم نگیرید
این دیوانگیست ...


که از همه گلهای رُز تنها بخاطر اینکه

خار یکی از آنها در دستمان فرو رفته است متنفر باشیم


که همه رویاهای خود را تنها بخاطر اینکه

یکی از آنها به حقیقت نپیوسته است رها کنیم


این دیوانگیست ...


که امید خود را به همه چیز از دست بدهیم بخاطر اینکه

در زندگی با شکست مواجه شده ایم


که از تلاش و کوشش دست بکشیم بخاطر اینکه

یکی از کارهایمان بی نتیجه مانده است


این دیوانگیست ...


که همه دستهایی را که برای دوستی بسوی ما دراز می شوند بخاطر اینکه

یکی از دوستانمان رابطه مان را زیر پا گذاشته است رد کنیم


که هیچ عشقی را باور نکنیم بخاطر اینکه

در یکی از آنها به ما خیانت شده است


این دیوانگیست ...


که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه

در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم





به امید اینکه در مسیر خود هرگز دچار این دیوانگی ها نشویم

و به یاد داشته باشیم که همیشه




شانس های دیگری هم هستند

دوستی های دیگری هم هستند

عشق های دیگری هم هستند

نیروهای دیگری هم هستند

و افق های بهتری هم هستند





تنها باید قوی و پُر استقامت باشیم

و همه روزه در انتظار روزی بهتر و شادتر از روزهای پیش باشیم ...


مسافر زمان


یک کارگردان ایرلندی اخیرا فیلمی را در اینترنت منتشر کرده است که به اعتقاد او می تواند امکان سفر در زمان را اثبات کند.‏






اکنون به نظر می رسد که چاپلین به ویژه در شکار صحنه های شگفت انگیز واقعا یک نابغه بوده است. شاهد این ادعا، فلیمی است که چاپلین در سال 1928 ساخته است.

جورج کلارک می گوید بیش از یک سال است که تلاش می کند به راز صحنه ای از یک فیلم  پی ببرد که در آن زنی در حال قدم زدن و صحبت با تلفن همراه به چشم می خورد.‏


نکته غیرعادی این است که صحنه مزبور، بخشی از یکی از فیلم های چارلی چاپلین است که در سال 1928، یعنی بسیار پیش از اختراع تلفن همراه فیلمبرداری شده است.‏
چند روز پس از آنکه آقای کلارک این صحنه از فیلم را در سایت های مختلف قرار داد، بیش از 5 میلیون نفر از آن بازدید کردند. ‏


این کارگردان ایرلندی می گوید این صحنه را در تبلیغ فیلم "سیرک"، ساخته چارلی چاپلین در سال 1928 دیده است.‏
او در این مورد می گوید: "30 ثانیه از آغاز فیلم نگذشته بود که متوجه حضور زنی شدم که دستش را کنار گوشش گرفته و در حال قدم زدن است. صحنه ای که در جامعه مدرن امروز بسیار عادی به نظر می رسد. فیلم را کمی به عقب برگرداندم و دوباره تماشا کردم. تصویر را کمی نزدیک تر آوردم و با دور کند دوباره تماشا کردم و از دیگران هم خواستم این صحنه را ببینند".‏
جورج کلارک می گوید دیگران هم با دیدن این صحنه واکنش یکسانی داشتند و تصور کردند این زن مشغول صحبت با تلفن همراه است.‏


از آن زمان تا امروز آقای کلارک این فیلم را به افراد زیادی از جمله عده ای از تماشاچیان جشنواره فیلم بلفاست نشان داده است.‏
او می گوید تا به حال هیچکس توضیحی قانع کننده در مورد این صحنه ارائه نداده است.‏
جورج می گوید: "به نظر من معماهایی از این نوع، هیچ وقت قابل توضیح نخواهند بود".‏
البته آقای کلارک می گوید با توجه به اینکه تلفن های همراه در زمان ساخت این فیلم اختراع نشده بودند، او برای توضیح این صحنه به سراغ تئوریهای علمی- تخیلی در مورد سفر افراد در زمان رفت.‏
او می گوید دیدن این صحنه این تصور را به وجود می آورد که گویی این زن موفق شده در زمان سفر کند.‏


ای یزدان پاک بر من فرود آر خان برکاتت را و از من دور کن تیرگی را .باشد که در سایه اندیشه و نگاه تو به آنچه داریم و از او بی خبریم آگاه شویم
               Hasam pirzad
دوشنبه 20 دی 1389 - 2:24:53 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


راز سیب سبز


رنگ درمانی


معجزه عسل و دارچین


خیال ‌انگیزترین شهرهای دنیا برای تفریح کردن


مراحل ساخت برج ایفل


سخنانی کوتاه اما جاودانه


سخن روز


راه هایی برای اینکه صبح‌ها به‌راحتی از خواب بیدار شویم


مواد غذایی که فکرش را نمی کنید ولی برای بدن مضر هستند؟!


ده واقعیت شگفت‌انگیز درمورد بدن انسان


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

33466 بازدید

40 بازدید امروز

1 بازدید دیروز

56 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements